Mini Golf

Mini Golf

City Golf Europe je vodeći proizvođač Felt Mini Golf igrališta sa dugogodišnjom tradicijom i referencama od preko 2500 isporučenih mini golf igrališta diljem svih zemalja u Europi i svijeta. Kada kažete "City mini golf" turisti znaju o kojim igralištima se radi jer ih imaju u svojim zemljama.

 

Svi naši modeli Felt Mini Golf igrališta su visoke kvalitete izrade, robusni, dugotrajni uz jednostavno održavanje, sa vlastitom drenažom, te mogu podnesti sve vanjske utjecaje (kiša, snijeg, sunce). Svaki element je tvornički prefabriciran, ima otpornu rubnu plastičnu zaštitu i poseban golf tepih - oboje otporno na UV zrake i namjenjeno vanjskoj uporabi.


Neovisno o tome da li želite felt mini golf igralište za svjetska ili europska natjecanja ili komercijalni mini golf teren, imamo rješenje i modele za Vas!

 

 

» OPŠIRNIJE PROČITAJTE U NAŠEM MINI GOLF KATALOGU

 

Mini Golf at Ulvön

Modeli

 

CITY FUN PARK

City Fun Park predstavlja naš TOP MODEL i komplet kojega najčešće kupuju turistička naselja i hoteli, kampovi ili centri za rekreaciju diljem Europe. Kod ovog modela posebno smo se potrudili oko dizajna, staze su po dimenzijama nešto šire i duže, te u kompletu sa stazama dolazi i nekoliko zanimljivih Prepreka. Mogućnost kupnje kompleta od 9, 12 ili 18 staza. Namjenjen je svima, od predškolaca do umirovljenika, a mogu se montirati i u unutrašnjosti objekta.

 

>> PROČITAJTE VIŠE O CITY FUN PARK MODELU U OVOM PDF-U

 

CITY BUDGET

City Budget je najbolji omjer uloženog i idealno za kupce koji žele započeti sa mini golf iznajmljivanjem u komercijalne svrhe. Predstavlja odličnu alternativu starim betonskim terenima, te u dodatku sa "Crazy" Preprekama predstavlja odličan odabir. Kao i Fun Park, dolazi u kompletima od 9, 12 ili 18 staza. Naravno, kvaliteta izrade City Budgeta je identična Fun Parku, no sa nešto manjim dimenzijama i bez uključenih prepreka.

 

>> PROČITAJTE VIŠE O CITY BUDGET MODELU U OVOM PDF-U

 

CITY COMBI

City Combi se sastoji od 2 mini golf staze - ravna i brežuljkasta staza. Combi je komplet namjenjen za manje prostore (25-30m2), na sebi već ima preinstalirane montažne prepreke putem kojih na 2 staze možete igrati 9 različitih rupa, čime je idealan za evente, team buildinge, kuće za odmor, u sklopu predvorja hotela, restorana ili kafića- ili jednostavno zašto ne i u vlastitom dvorištu?

 

>> PROČITAJTE VIŠE O CITY COMBI MODELU U OVOM PDF-U

 

CITY BLACK LIGHT

Pretvorite svoj felt mini golf u Black Light igralište – uspjeh i brzi povrat ulaganja

  • - Laserdome u Gothenburgu, Švedska

  • - Obojite svoj mini golf i privucite više gostiju

  • - Brz povrat ulaganja & odlična zarada

 

Mini Golf bridge obstacle painted in blacklight

 

Black light mini golf u laser tag areni.
Stefan Strömberg, vlasnik Laserdome laser tag arene u Gothenburgu, Švedska, uložio je u ovaj tip mini golfa i investicija se isplatila.

 

“The black light mini golf je postao ogromah uspjeh. Tereni su imali pozitivan odaziv, privukli su nove goste i ulaganje se isplatilo u manje od jedne godine.”

 

Mini Golf painted in blacklight

 

Stefan operira Laserdome arenom u Gothenburg-u već 20 godina. Laser tag je igra gdje igračima je cilj međusobno nalaženje i nadigravanje u mraku sa laserom. Dobio je ideju postavljanja florescentnog mini golfa kada je bio na proputovanju u Americi. Golf polja i rubnici su prefarbani sa florescentnom bojom a igra se sa fuorescentnim lopticama. Boja sjaji u mraku čime omogućava igračima da vide rubove gdje igrati. Back light mini golf teren je postao veliki hit.

 

Mini Golf obstacles painted in blacklight

 

"Očekivao sam povrat ulaganja tek nakon 3 do 5 godina” kaže Stefan. “ali je trebalo manje od godinu dana, premašivši sva moja očekivanja.”

Stefan je kupio 9 staza, model City Fun Park od City Golf Europe - "Kupili smo novi komplet koji se ispostavio vrlo jednostavan za za bojanje, a kao pozitivan efekt udvostručio se broj igrača i zarada zbog noćne igre u mraku"

 

Mini Golf painted in blacklight

 

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara