Šesti World Adventure Golf Masters bit će odigran na MOS terenu izgrađenom od strane tvrtke City Golf Europe

Šesti World Adventure Golf Masters bit će odigran na MOS terenu izgrađenom od strane tvrtke City Golf Europe

Šesti World Adventure Golf Masters (WAGM) održat će se u Prištini (Kosovo), 25. i 26. lipnja 2016. To će biti prvi veliki međunarodni turnir u mini golfu koji će biti održan u toj državi.

Minigolf teren u Prištini je MOS (minigolf otvoreni standard) teren koji je odobren za natjecanje od strane Svjetske minigolf federacije. To je prvi i jedini profesionalni minigolf teren na Kosovu. Teren je projektiran i izgrađen prema MOS standardu od strane City Golf Europe tvrtke, a otvoren je u ljeto 2010. godine.

Pravi je test za pokazivanje vještine, budući da se odlikuje dugim stazama (rupama) bez obruba, koje prate oblik okoliša i okružene su atraktivnim hortikulturnim i vodenim detaljima. Iako je zahtjevan na natjecateljskom nivou, teren je istovremeno odličan i za manje vješte igrače svih dobnih skupina i u skladu je sa Zakonom o suzbijanju diskriminacije osoba s invaliditetom. 

 

City Golf Europe tvrtka je projektirala i izgradila teren koji je korišten za Četvrti World Adventure Golf Masters u Gullbergsbrou, Gothenburg, u svibnju 2014. godine. U stvari, mi smo jedina tvrtka koja je izgradila MOS terene korištene za WAGM natjecanje izvan Ujedinjenog Kraljevstva. To dodatno utvrđuje reputaciju City Golf Europe tvrtke kao projektanta i graditelja MOS terena natjecateljske kvalitete.

 

 

 

Spara