Adventure Golf Kompakt

Adventure Golf Kompakt

Da li želite novi sportsko rekreativni sadržaj ili zamijeniti stare dotrajale mini golf terene u nešto novo, zanimljivo i atraktivno što drugi nemaju? Da li želite gostima pružiti nešto više od smještaja, mora i sunca? Ako da, Adventure Golf Kompakt je pravi odgovor jer ovim igralištem odskačete od konkurencije i podižete razinu cjelokupnog objekta.

 

  • - All Inclusive - dizajn i izgradnja

  • - Jednostavnost kupnje

  • - Izgradnja u roko od samo 5 do 7 tjedna

  • - Visoka profitabilnost

  • - Brza otplata ulaganja

  • - Jedinstveni osjećaj igre golfa

Adventure Golf Kompakt in Boots House from City Golf Europe

 

Jednostavan i teži način igre

Adventure Golf Kompakt pruža iskustvo igranja pravog golfa putem različitih kontura golf polja i niveleta cjelokupnog igralištar. Golf polja su dizajnirana na način da budu zanimljiva i zabavna, ali i zahtjevna za igru čime se pruža potpuni ugođaj igre. Svako golf polje ima jednostavni i teži način igranja.

Adventure Golf Kompakt uzdiže mini golf kao rekreaciju na viši nivo koristeći viskokvalitetnu umjetnu travu za što realniji vizualni izgled i osjećaj igre!

 

Optimalno iskustvo igranja

Golf polja su izgrađena od prirodnog materijala u kombinaciji sa više tipova umjetne trave, unikatno i pažljivo dizajnirane golf rupe testirane za optimalno iskustvo igranja namjenjeno svim dobnim uzrastima.

Namjenjen svima: od obitelji sa djecom, umirovljenika, hendikepiranih osoba (DDA compliant) do profesionalnih golfera za vežbanje putting udaraca. Idealno za komercijalno znajmljivanje tijekom sezone, team building evente, dječje rođendane.

 

All inclusive

Naši djelatnici će se pobrinuti sa cjelokupan projek - od dizajna i prijedloga projektne prezentacije do izgradnje igrališta na željenoj lokaciji zajedno sa opločnicima.

Golf polja se oblikuju i izgrađuju u kombinaciji sa prirodnim građevinskim materijalom (stijene, kamenje u različitim dimenzijama).

Pored projektiranja i izgradnje cjelokupnog igrališta dobijate i svu potrebnu opremu za igru - od zastavica i čašica na poljima do palica, loptica, držača listića i listića za upis rezultata. Rok izgradnje nam je u prosjeku od 5 do 7 tjedna od početka radova.

 

Visoka profitabilnost

Adventure Golf Kompakt pored atraktivne dodatne ponude pruža i novi izvor prihoda koji se može ukomponirati sa postojećim poslovanjem.

 

 

>> Preuzmite Adventure Golf Kompakt brošuru

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara