Madsby Legepark, Danska

Madsby Legepark, Danska

Madsby Legepark, Danska

Family at Madsby Legepark Adventure Golf

Adventure Golf Kompakt igralište u Madsby Play Parku u Fredericia, Danska je ostvario uspjeh. Igralište se u biti sastoji od  9 Adventure Golf Kompakt  i 3 Adventure Golf polja, nalazi se unutar 75.000 četvornih metara parka. Madsby Park je zelena oaza u središtu Fredericia. To je jedan od Danskih najprometnijih turističkih atrakcija s oko 350.000 posjetitelja godišnje. Park ima oko 30 zaposlenih.

 

Ulaz je slobodan tijekom cijele godine. Tijekom ljetne sezone, brodovi, The Madsby vlak, infopult  i kiosk su središte Madsby parka, a roštiljanje i Adventure špilja su najveće atrakcije . Park je u vlasništvu grada Fredericia.

U Madsby Legeparku ćete pronaći vrijeme i mjesto za odmor i aktivnosti za cijelu obitelj.  U ljetnoj sezoni je besplatna zabava radnim danom s lutkarskom predstavom. Jedna od većih atrakcija su i životinje poput ptica, zečeva, zamoraca i vjeverica. Tu su i brojne EOF tradicionalne domaće životinje kao što su kokoši, ovce i krave.

 

Elephant at Adventure Golf

Pored navedenog, u sezoni je organiziran i cirkus tijekom ljeta 2014. godine. Kao što možete vidjeti na slikama, slon je veliki ljubitelj minigolfa :) ... Njihov cilj je da nakon ove sezone postanu i najveći svjetski minigolf park!

 

Seating area at the Adventure GolfMen counting

 

Spara