Mall of Scandinavia, Švedska

Mall of Scandinavia, Švedska

Zatvoreni Adventure Golf tereni sa sportskim motivima

Hockey obstacle at Mall of Scandinavia

 

City Golf Europe je projektirao i izgradio i drugi Adventure Golf teren koji je kod O’Learysa otvoren 2015. godine.  Teren s 12 rupa – sa sportskim motivima iz Bostona – nalazi se u Mall of Scandinavia trgovačkom centru, odmah pored velikog Friends Arena stadiona u Stockholmu, u Švedskoj. Ovdje će posjetioci pronaći sve, od Boston Bruins hokej kluba, Boston Patriots američkog nogometnog kluba, Boston Red Sox bejzbol kluba, pa do NASCAR-a u Bostonu, zajedno s još mnogim drugim impresivnim prizorima.


Ova nova aktivnost za slobodno vrijeme privući će u restoran pojedince i grupe svih uzrasta.  Obično je potrebno između 40 i 45 minuta za odigravanje cijelog kruga. Igrači za vrijeme igre mogu uživati u piću i laganim obrocima. Izgled i dizajn svakog terena individualno je prilagođen specifičnoj lokaciji klijenta, kao i njenim karakteristikama.

 

Jungle course from City Golf EuropeAdventure Golf with a race car

 

Visoka profitabilnost i kratko vrijeme povrata investicije
Atraktivnost terena, kao i izuzetna igrivost stvaraju želju za igranjem dodatnih krugova, ali i za ponovno dolaženje. Povrh prihoda od zakupa termina za igru, klijent će povećati i broj ponovnih dolazaka u svoj restoran i bar. Ukupni prihodi, u kombinaciji s niskim troškovima održavanja, znače da svoju investiciju možete povratiti u vrlo kratkom roku.

 

Play over a large footballA real van at Mall of Scandinavia

Spara

Spara

Spara

Spara